SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

10 / 01 / 2024

APHONNIC: Estrenen el videoclip del seu primer single de bestreta Melodía Antifascista

APHONNIC: Estrenen el videoclip del seu primer single de bestreta Melodía Antifascista

"Melodía Antifascista" és un càntic per enfrontar-se a aquests valors que denigren l'ésser humà, una trucada per mostrar l'amor a qui un vulgui. Melodia per combatre la reculada que pretenen algunes persones en aquest país que l'únic que desitgen és tornar a la foscor i al ranci.

Cançó que anima a brindar ia cantar pels que han caigut buscant un món molt més just, per ells, per ells.

Crema és el setè llarga durada editat pels viguesos Aphonnic, que es publicarà el proper 9 de febrer. Un àlbum amb 11 cançons on les lletres punxants i infinitat de metàfores es fondran als nostres caps gràcies a les increïbles melodies que posseeix aquest nou treball.

En definitiva, un disc molt dinàmic que posseeix grans temes que no passaran desapercebudes i que seran difícils de treure del cap, un cop les escoltis.


APHONNIC: Estrenen el videoclip del seu primer single de bestreta Melodía Antifascista
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.